My se staráme o Vaše sítě, Vy se staráte o své zákazníky.

Kontakty

Obchodní oddělení

Tel.: (+420) 267 198 347/111
E-mail: obchod@sitel.cz

Technická podpora

Tel. (+420) 267 198 308
E-mail.: rizeniprovozu@sitel.cz

Ke stažení

Součástí našeho portfolia je také výstavba přenosových technologií

Společnost SITEL, spol. s r.o. zajišťuje výstavbu telekomunikačních systémů na kabelových sítích na všech úrovních – od páteřní přes metropolitní až po přístupovou.

Součástí služeb je nejen instalace systémů v technologiích xWDM, SDH, PDH a TCP/IP, ale i všestranná zákaznická podpora od návrhu telekomunikační sítě, projektové dokumentace, zajištění dodávky, výstavby a uvedení do provozu až po zpracování dokumentace skutečného provedení. Nedílnou součástí výstavby velkých telekomunikačních systémů je instalace systému vnitřní kabeláže, dohledových a napájecích systémů včetně záložního napájení (baterie).

Systémy bezdrátových sítí poskytují doplňkové služby k sítím kabelovým. Hlavní výhodou je mobilita účastníků a jejich rychlá výstavba. Společnost SITEL, spol. s r.o. zajišťuje výstavbu bezdrátových sítí způsobem „na klíč“ v mikrovlnných technologiích směrových spojů a také technologiích WiFi a WiMAX přístupových sítí.

Podílí se rovněž na výstavbě buňkových sítí některých mobilních operátorů. Obdobně jako u kabelových systémů je společnost schopna zajistit záruční i pozáruční servis výše uvedených technologií.