My se staráme o Vaše sítě, Vy se staráte o své zákazníky.

Kontakty

Manažer optické infrastruktury

Ing. Jiří Černý
Tel.: (+420) 267 198 454
E-mail: jc@sitel.cz

Odkazy

Vlastníme a provozujeme síť elektronických komunikací

Svým obchodním partnerům nabízí SITEL využití kapacity optické telekomunikační sítě formou poskytnutí nenasvícených vláken („dark fiber“), mikrotrubiček nebo HDPE trubek, dle možností v zájmové lokalitě. Provozované optické telekomunikační sítě jsou situovány na území hlavního města Prahy s přesahem do blízkého okolí, dále je k dispozici telekomunikační trasa Morava a několik lokálních tras (více viz přehledové mapy). Optické sítě SITEL propojují významná datová centra (objekty ve kterých jsou umístěna zařízení národních a mezinárodních poskytovatelů konektivity) a další vybrané budovy a lokality a umožňují propojení na infrastrukturu jiných vlastníků telekomunikačních sítí. SITEL provádí přípravu a realizaci výstavby, správu a údržbu optických telekomunikačních tras vlastními prostředky, pro zákazníky je k dispozici 24/7/365 služba helpdesk, včetně služeb servisního centra.

SITEL nabízí možnost dostavby telekomunikační trasy až k cílovým objektům, případně kompletaci telekomunikační trasy ve spolupráci s ostatními poskytovateli telekomunikačních tras. Na základě dlouhodobé spolupráce s partnerskými organizacemi v regionu střední a východní Evropy nabízí SITEL mezinárodní konektivitu, vč. propojení do zemí ležících mimo schengenský prostor.

Mezinárodní konektivita

Mezinárodní konektivitu zajišťujeme pomocí vlastní společnosti SITEL International Holding, a.s. Konektivitu zajišťujeme na svých prostředcích nebo s pomocí našich dlouhodobě ověřených partnerů. Vždy však máte pro jednání pouze jednoho partnera. K nabídce sestavení celého propojení samozřejmě nabízíme i servisní služby, dostavbu chybějících částí spojení a další podporu.

  • hlavní působnost na teritorium centrální a východní Evropy (CEE), Česká republika, Slovensko, Polsko, Ukrajina, Maďarsko, Německo, Rakousko a další země…
  • dlouhodobý pronájem optických vláken na bázi nezrušitelného práva užívání nenasvíceného vlákna (DF-IRU Dark Fibre Indefeasible Right of Use)
  • výstavbu přenosových tras SDH, DWDM, IP
  • servis a údržbu (FLM First Line Maintanance)
  • realizaci provozu propojení hranice Slovensko – Ukrajina, přechod hranice EU